El projecte

 

Aquest nou projecte impulsat per la nostra Associació donarà a conèixer la importància de la biodiversitat del nostre planeta i a vegada ajudarà a conservar-la. Es construiran i s’introduiran diferents refugis aptes per a diferents espècies d’animals.

 

Els refugis son estructures artificials que s’instal·len a zones forestals o urbanes per a què algunes espècies es puguin refugiar i que també ens permeten observar la conducta d’aquests animals, aprenent més sobre ells.

 

Els refugis intenten oferir als animals espais segurs per a refugiar-se. En la actualitat molts del espais son destruïts. La protecció de les espècies d’animals és un dels beneficis per instal·lar els refugis, però no és l’únic. La protecció de la biodiversitat manté tota la cadena tròfica. Els refugis també ajuden a mantenir el fràgil l’equilibri ecològic del nostre medi.

Comunitat Refugis de Llum

Ajuda’ns a preservar la biodiversitat del nostre planeta. Comparteix amb nosaltres la localització del teu refugi. No és necessari que compris el refugi, en pots crear un amb material reciclat. El farem aparèixer en el mapa de la nostra comunitat.

 

REFUGIS1
REFUGIS2
REFUGIS3
REFUGIS4
REFUGIS5
PlayPause
REFUGIS1
REFUGIS2
REFUGIS3
REFUGIS4
REFUGIS5
previous arrow
next arrow
Added to cart
×