Descripció del projecte

INCLOU NATURA és un projecte d’educació ambiental que neix amb la finalitat de facilitar la descoberta de la Serralada de Marina i el riu Besós, espai inclòs en la Xarxa Natura 2000, a aquelles persones que, per la seva discapacitat, mobilitat reduïda o per formar part d’un col·lectiu en risc d’exclusió, desconeixen el seu valor ecològic i la seva biodiversitat. Es realitzaran itineraris naturalistes amb activitats dissenyades amb criteris d’accessibilitat i d’inclusió d’aquests espais i actuacions de sensibilització.

Objectius

  • Facilitar la descoberta de l’entorn natural de la Serralada de Marina i el riu Besós al màxim nombre de persones i donar valor a aquests espais naturals per aprendre a estimar-los i protegir-los.
  • Promoure la participació de totes les persones en les actuacions i activitats d’educació ambiental per fomentar la protecció dels espais naturals a través del descobriment de la seva biodiversitat
  • Crear activitats, continguts divulgatius i materials pedagògics amb disseny universal que siguin comprensibles, utilitzables i practicables per totes les persones.
  • Conscienciar el màxim nombre de persones sobre l’impacte de l’ésser humà en els ecosistemes naturals i promoure la corresponsabilitat social en relació a la conservació dels espais naturals i el medi ambient
  • Augmentar la participació activa de la ciutadania per generar un canvi d’hàbits i actituds que afavoreixi la conservació dels espais d’interès natural.

Amb la col·laboració de:

INCLOU NATURA 1
INCLOU NATURA 2
INCLOU NATURA 3
INCLOU NATURA 4
INCLOU NATURA 6
INCLOU NATURA 7
INCLOU NATURA 8
PlayPause
INCLOU NATURA 1
INCLOU NATURA 2
INCLOU NATURA 3
INCLOU NATURA 4
INCLOU NATURA 6
INCLOU NATURA 7
INCLOU NATURA 8
previous arrow
next arrow
Added to cart
×